Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajttortát csinálok,de a...

Sajttortát csinálok,de a kekszes alap szétesik,hiába tettem bele vajat. Van valamilyen tippetek hogy mit csináljak?

Figyelt kérdés

2021. febr. 12. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Mutasd a tuti receptedet, 15-ös!

Mert azt még nem láttuk.

2021. febr. 12. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt az angliai recept ezt a digestive kekszet használja, ami a tipikus magyar zabos keksz, meg a háztartási között van állagban. Lehet ez az oka...


A trükkje az, hogy az olvadt folyós vajat kikevered a keksszel. Az egészet berakod a frigóba, a vaj összeáll újra.

2021. febr. 12. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok, végül úgy oldottam meg,hogy betettem a hűtőbe,ahol összeállt a kekszes alap. Viszont nem lett ropogós, kemény a végeredmény, nagyon megpuhult miután kivettem a sütőből. Úgy sütöttem,hogy vízzel teli lábasba helyeztem a körbe celofánozott torta formát, elvileg így tanácsos🤷
2021. febr. 21. 12:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13: én mindig elősütöm a kekszes alapot (max. 7-8 perc) - így teljesen jó lesz, és nem puhul meg.


Soha nem szoktam vízfürdőn sütni, nekem tökéletes lesz normál módon sütve is.

2021. febr. 21. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!