Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett kemény a túrógombóc?

Mitől lett kemény a túrógombóc?

Figyelt kérdés
Tegnap vacsorára vendégségben voltunk, túrógombóc volt, ami az egyik kedvencem. Ez viszont nagyon kemény és "nehéz volt", túrót alig láttam benne. 2 gombóctól már úgy éreztem mintha 2 kiló lenne a gyomromban, többet nem is bírtam enni. Azt nem mertem megkérdezni az illetőtől hogy mitől lett ilyen kemény a túrógombóca? Van ötletetek?
2021. febr. 24. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom túl sok gríz volt benne.
2021. febr. 24. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. febr. 24. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem hagyta eleget állni.
2021. febr. 24. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is jártam így egy neten talált recept miatt, ahol fél kg túróhoz 2 dl grízt írtak. Szerencsére először a biztonság kedvéért csak egy darabot főztem ki, és mivel keménynek találtam, víz helyett beletettem még egy almát reszelve a levével együtt. Az alma ízét nem igazán lehetett érezni, de lágyabb lett tőle a gombóc.
2021. okt. 3. 06:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!