Hogy lehet a kakaós csigában a tölteléket "nedvesebbre" készíteni ?
Figyelt kérdés
Először sütöttem kakaós csigát,nem lett rossz,de a töltelék nagyon száraz ,fullasztó lett .. hogy lehet kicsit krémesebbre,nedvesebbre készíteni ?2021. márc. 21. 11:18
11/12 anonim válasza:
Belekeverem a kakaót és a cukrot a szobahőmérsékletű vajba, így nem szóródik szanaszét, tökéletesen egyenletesen el lehet oszlatni a tésztán, és nem lesz száraz a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!