Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a zserbóba élesztő?

Miért kell a zserbóba élesztő?

Figyelt kérdés

2021. máj. 5. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

hogy lazább legyen a tésztája.

De van sütőporos zserbó-recept is...

2021. máj. 5. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Mert egy élesztővel könnyített vajas tészta.
2021. máj. 5. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon fáradt lehetek, mert úgy olvastam a kérdést, hogy miért kell a zsebórába ébresztő.
2021. máj. 5. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
3-as: ;)
2021. máj. 5. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Hármason besírtam. :D
2021. máj. 5. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Azért, mert az emeli meg a tésztát. Habár a zserbóba kevesebb kell mint mondjuk a kenyérbe vagy a pogácsába. A sütemény tésztája olyan, hogy kicsit "rágósabb", tehát magasabb sikértartalnú. Léynegében egy édes kelt tészta. Ha nem tennéd bele, nem lenne mi megemelné, és nagyon tömény, kőkemény lenne
2021. máj. 5. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Na, már ide is betört a sütőporos kotyvasztás... élesztővel csináld.
2021. máj. 6. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!