Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az olvasztott csokinak mitől...

Az olvasztott csokinak mitől lehetett rossz íze: a porcelán tálkától vagy attól, hogy édesítőszeres?

Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 16:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%

Megégetted.

Legközelebb az üvegtálat tedd a mikróba, tedd max fokozatra (nem kell betojni, ez csak azt jelenti, hogy amint becsukod az ajtót, ténylegesen mikróz) megy 10mp-et, kiveszed és megkevergeted, picit vársz, visszarakod, megint megkevered. Nagyon kicsir kell mikrózgatni, a közepétől olvad.


A vajjal is pont ugyanez a játék.

2021. aug. 4. 01:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
54%
Csokit gőz fölött olvasztunk, különben megég, és nagyon rossz íze lesz.
2021. aug. 18. 01:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!