Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lasagne-hoz milyen márkájú...

Lasagne-hoz milyen márkájú tésztát és port veszel?

Figyelt kérdés
Miben készíted, jénaiban vagy nagy gáztepsiben?

2021. aug. 16. 21:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Bármelyik tészta jó, habár a Barilla a kedvencem, port meg nem veszek, mert nem akarom mérgezni a családot
2021. aug. 16. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
92%

Magam csinálom a tésztát. Port? Bolognai ragut lehet ámnigazi anyagokból is csinálni, meg besamelt is.

Egyedül a tésztára van mentség, ha az ember készen veszi.


Tepsiben nem szoktam, inkább jénai, ha kerámia forma nincs.

2021. aug. 16. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 anonim ***** válasza:
99%

Én sem veszek semmilyen port.

És az 1-nek igaza van, Barilla!

2021. aug. 16. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem használok porokat és tésztában én is a Barillára szavazok. (Bár, ha porból csinálod, akkor mindegy) Tepsiben készítem, mióta a jénaim elcsattant tele kajával.
2021. aug. 16. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:
94%

Por, jézusom. Nem épp a világ legbonyolultabb feladata rendes hozzávalókból megcsinálni a milánóit és a besamelt sem.


A Barilla mellett szerintem a Lidl sajátmárkása is rendben van, mindkettőt szoktam használni.

2021. aug. 16. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 anonim ***** válasza:
30%
Én sós palacsintát sütök, az a tésztája.
2021. aug. 16. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
6: Magyar Elek így írta le. Tőle az ötlet?
2021. aug. 16. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
6 vagyok. Nem tudom ki az. Gluténérzékeny vagyok, van egy gyerekem tejérzékeny, egy másik tej-tojás. Ezért saját találmány a palacsinta. Puha, finom.
2021. aug. 16. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a San Fabio tésztáját szeretem legjobban. Egyet értek az előttem szólókkal. Egy bolognai ragut és hozzá besamelt nem olyan nehéz összedobni, felesleges megvenni a rengeteg ízfokozóval telenyomott porokat.

Mindig jénaiban csinálom.

2021. aug. 16. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 A kérdező kommentje:

#5 leírnád a milánói és besamel receptet, ahogy te csinálod?

Különben gyakran hiánycikk a zacskós lasagne por, szóval sokan veszik. Én csak 3 márkát ismerek belőle, de a két olcsóbb hamar elfogy a polcokról. Jó lenne egy házi alternatíva helyette.

2021. aug. 16. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!