Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért megy tönkre egy sütés...

Miért megy tönkre egy sütés után az étolaj (felhabzik, stb.)?

Figyelt kérdés
2007. dec. 26. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert megég benne a morzsa.Gondolom rántott valamit készítettél.Pont annyit készítettél benne,amennyit az olaj kibír.

De inkább cseréld az olajat,mert csúnya dolgokat tud művelni a túl sokszor hevített napraforgó olaj.

2007. dec. 27. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
12%
Igen... például RÁKOT OKOZ!
2008. jan. 1. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
A Vénusz olaj nem habzik.
2008. ápr. 9. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!