Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miből és hogyan tudnék folyós...

Miből és hogyan tudnék folyós fehér csokoládét készíteni? Elsősorban természetes alapanyagú megoldások érdekelnek.

Figyelt kérdés
Tehát sűrű, krémes kell, hogy legyen. Az nem működik, hogy megolvasztom a fehér csokoládét :)

2021. szept. 6. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az olvasztott fehércsokiba keverj egy kis tejszínt, akkor kihűlés után is krémes lesz. A sűrűsége meg attól fog függni, hogy mennyit tettél bele.
2021. szept. 6. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
2021. szept. 6. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
1-es! Főző vagy habtejszín kell?
2021. szept. 7. 09:08

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!