Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldbabból nem megszokott,...

Zöldbabból nem megszokott, érdekes körítés?

Figyelt kérdés

Olyan ötleteket, bevált recepteket keresek, amivel zöldbabból mutatós, finom körítést tudok készíteni sült hús mellé.

A segítséget előre is köszönöm.



2021. szept. 26. 08:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A sajtos rakott zöldbabot ajánlom. Tele van a net receptekkel.
2021. szept. 26. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
2021. szept. 26. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hosszabb, vékony zöldbab megpárolva, majd baconnal körbe tekerve és megsütve.

Sambal boontjes - olyan nagyon nem nem mutatos, de finom. Zoldbab csípős paprika krémmel- ez a sambal, Magyarorszagon kb az Erős Pista iylen- és kapia paprikával osszeparolva.

2021. szept. 26. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Ma a Sambal boontjes lesz belöle, a sajtos rakott máskor, mert a hús is elég zsíros, szeritnem együtt túl sok lenne. De a receptet elmentettem!

2021. szept. 26. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Remélem izleni fog. Mi nagyon szeretjük. Ha van otthon, akkor érdemes egy kis foldimogyorot is hozzá tenni. Lehet együtt parolni, vagy simán ha kész megszorni vele. Nálunk fele együtt párolodik, fele talalaskor kerül rá. 3. voltam
2021. szept. 26. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:

Elvileg jó lett volna, csak valami mégsem lett olyan, mint szerettem volna.

Nem tudom, mit csináltam rosszul, de a babok eléggé kiszáradtak, nem puhultak meg (nem szétföttre akartam volna).

Ha tudsz segíteni, mi lehetett a gond, megköszönném.

A babokat (12-15 cm-es darabokban) elöször kevés olajon átforrósítottam, utána kevés vízzel (meg a füszerekkel) pároltam. Ennek ellenére nem puha, hanem száraz "rostszerü" lett. Lehet, hogy a bab nem volt jó vagy mi lehetett az oka szerinted?

A mogyoró mint ötlet kifejezetten tetszik.

2021. szept. 26. 14:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én elektromos pároló edényben szoktam csinálni, ott még sosem száradt ki. Arra tippelnék, hogy "öreg" volt a bab. Esetleg próbáld ki egyszer fagyasztottal, ott csak bedobod pár percre a forró vízbe párolás helyett. Vagy esetleg konzervet használsz, azzal se rossz. Amolyan bakker elfelejtettem a zöldséget menekülő utvonal nálam.


Az "eredeti" receptben a mogyoró csípős bevonatú mogyoró, katjang pedis néven fut itt nálunk-Hollandiaban elek. Emelle szoktam simát is beletenni. Fini.

2021. szept. 26. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi, én is arra gondoltam, hogy a bab lehetett a probléma.

Elég gyakorlott vagyok a fözés terén, ezért is volt furcsa a dolog.

A tippeket is köszönöm, fagyasztottat szoktam használni, konzervet nem, mert nem igazán szeretjük.

A mogyoróra meg rá fogok keresni, hátha felnk is van (Németországban élek.)

Még egyszer köszi a fáradozásodat!

2021. szept. 26. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez az oldal nekem németnek tűnik.

[link]


Ilyen a mogyoró, amiről beszélek. Az ázsiai cuccoknál szokott lenni nálunk vagy a chips részlegen.

2021. szept. 26. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi, így már ismerem látásból. Nagyon aranyos vagy, hogy ennyit foglalkozol a kérdésemmel!
2021. szept. 26. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!