Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalácshoz a mázat hogy...

Mézeskalácshoz a mázat hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Hallottam olyan verziót, hogy simán ki kell keverni a fehérjét porcukorral, meg olyat hogy előbb fel kell verni a tojást, és abba kevesebb porcukor kell. Elhiszem, hogy mindegyik működik, de mondjuk mi van akkor, ha nem csak vonalas mintákat akarok, hanem egybe kitölteni nagyobb felületet? Ahhoz gondolom hígabb máz kéne, de azt hogy tudom elérni? Egyszer jól sikerült vízzel, most vizsont teljesen összeesett a hab, miután vizet tettem bele.

2021. dec. 22. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok vizet tettél hozzá, és ezért hígult fel.
2021. dec. 22. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
En ket tojasfeherjet teszek egy talba 280 gramm cukorral es robotgeppel osszekeverem.
2021. dec. 22. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Megcsináltam múlt héten a 280 grammal, tökéletes lett. Kicsit folyós de nekem most pont így volt jó diszíteni, eprólékosabb mintákhoz majd teszek még hozzá cukrot.
2021. dec. 31. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Orulok hogy sikerult :)
2022. jan. 1. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!