Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött csirkecombnál a...

Töltött csirkecombnál a töltelékben a hagymát nem pároltam meg csak nagyon apróra vágtam, attól még megsül benne?

Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
SOha nem szoktam elöre megpárolni, de mindig jó lett eddig.
2022. márc. 10. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
persze.... sülés alatt simán megpárolódik belül.
2022. márc. 10. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. :)
2022. márc. 10. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fincsi lesz.
2022. márc. 10. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon apróra tudtad vágni, akkor teljesen rendben van.


Én vagy 30 éven keresztül dinszteltem fasírthoz és minden töltelékhez. Aztán egyszer nem volt időm, kapkodni kellett és nyersen tettem a fasírtba és sokkal finomabb volt. Azóta mindenbe nyersen teszem.

2022. márc. 10. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönőm szépem a segítséget, tényleg megfőtt benne és nagyon finom lett, csirkemájjal csináltam.
2022. márc. 11. 05:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen!

Egészségetekre!:)

2022. márc. 11. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!