Villámgyorsan elkészíthető krémes süti recepteket ajánlanátok? Lehetőleg olyat, amit nem kell sütni!

válasza:veszel albert kekszet, meg csinalsz vanilia vagy csokipudingot.
aztan egy albert keksz>puding>albert keksz>puding...becsomagolog alufoliaba, es be a hutobe 30min eleg neki és utana mar vagni is lehet.

válasza:

válasza:

válasza:gyerekkoromba valami olyasmit ettem, hogy tejföl összekeverve cukorral,meg kakaóporral, és babapiskótára lett rakva.
egy réteg piskóta, egy réteg krém.
amúgy mi a bajod a netes receptekkel?
a gasztroblogokat olyanok írják, akik már kipróbálták, amit készítettek.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy csomagba 2 lap van. Sik Kft terméke. Gyomaendrődön készül.
Ragad a tészta, hiába lisztezem a deszkát , a nyújtófát is, esik szét, és ragad a tészta:-( Mit tegyek, vagy már így esélytelen, ki kell dobnom az egészet?
Nekem olyan receptem van, hogy a krém: 30dkg cukor, 30dkg margarin 1l tej, 1cs vaniliás cukor, 6 e.k. búzadara. De attól félek, hogy nagyon édes lesz. Nektek milyen arányban vannak az összetevők?
valami olyanra gondolok, amit hűteni kell, meg hidegen enni, hogy összeérjenek az ízek. legfőképp szőlőszemeket tennék bele, valami olyasmire gondoltam, ami puding-krémes, ebben vannak a szőlőszemek, a tetejére meg tejszín...de jó lenne valami ötlet!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!