Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mákos guba. A darált mák...

Mákos guba. A darált mák hogyan lesz puha végül? Először fel kell forralni a tejjel együtt? Pontosan milyen arányban?

Figyelt kérdés

100gramm mák, 50gramm cukor és 5dl tej?


Rengeteg recept van a neten, ezer félét írnak.. Aki már csinált hogy csinálta jól?


2023. máj. 17. 20:39
 1/5 A kérdező kommentje:
A receptek többsége úgy írja, hogy először összekeverem a kiflivel, és utána öntöm rá a forró tejet, de úgy hogyan "fő" meg a mák?
2023. máj. 17. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A ráöntött forró tejtől. Nem kell felforralni a tejjel a mákot, mert úgy egy élvezhetetlen pépet kapsz. A darált mák pedig eleve puha, pont elég neki a leforrázás.
2023. máj. 17. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
A mákot eleve nem kell megfözni!
2023. máj. 17. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak rá kell szórni a mákot az áztatott kiflire utána óvatosan átrázni.
2023. máj. 18. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. A mákos laskát hogyan készíted? A főtt tésztára kell rászórni a porcukorral kever darált mákot. Ha ott nem kell főzni, itt sem.
2023. máj. 18. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!