Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kemény a kandírozott...

Miért kemény a kandírozott narancs?

Figyelt kérdés

Mindent a recept szerint csináltam és mégis ehetetlenül kemény

Mit csináljak?



#karácsony #narancs #Kandír #Kandírizott #Narancs héj
dec. 24. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Mert a cukormáz megkeményíti.
dec. 24. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Sokáig készítetted.
dec. 25. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vetted figyelembe, hogy kihűlve más lesz az állaga.
dec. 26. 03:44
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!