Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagyományosan elkészített...

Hagyományosan elkészített bolognait hogyan tegyek sütőbe?

Figyelt kérdés
Szoktam készíteni Knorr-féle csőben sült bolognai pennét, aminél tejszínnel kell összesütni sütőben a tésztát. Most a hagyományos bolognai szósszal szeretnék valami hasonlót. Csak keverjem össze a pennét és a szószt, és úgy tegyem sütőbe, vagy ehhez is keverjek tejszínt? SOS segítségre lenne szükségem, mert vendégeknek lenne ebédre.
2010. okt. 24. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:
csináld, de ennek semmi köze a bolognaihoz...akár tejszínt is keverhetsz bele, nem fogja elrontani
2010. okt. 24. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

én sűrűn csinálok sütőben sült bolognait. a tésztát és a szószt jól összekevered (már készen) jénaiba teszed és megszóród reszelt sajttal bőségesen :)

addig sütöd mig a sajt szép aranysárga nem lesz.

2010. okt. 24. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megcsináltam, tejszín nélkül, ahogy a 2. válaszoló írta, és isteni lett :-)
2010. okt. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!