Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl sok tejet tettem a császár...

Túl sok tejet tettem a császármorzsába, így is ehető szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Benéztem a receptet, sokkal több lett bele a tej, mint kellett volna.. Már vagy 20 perce sütöm a serpenyőben, a külseje szépen le van pirulva, de rugalmas/puha marad. Így nyers maradhat, vagy csak puhább a tejtől és nyugodtan ehető így is?



#recept #tej #császármorzsa #Császármorsza recept #Elrontott recept
márc. 22. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem marae nyers csak olyan az állaga. Az állag maradni fog a sok tejtől. De igazábol ha mar 70 fok felett sult legalább 6 percet, onnantól jó vagy
márc. 22. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi átsül mindenféleképpen ha más nem amikor galuskákra szaggatod.Remélem réteslisztet írt a receptet mert simával elég gumis szokott lenni.
márc. 22. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

#2

Én darával szoktam készíteni.

Szinte kizártnak tartanám, hogy nyers maradjon, közepes fokozaton sütöttem serpenyőben már min 25 percig, a külseje teljesen arany színű, pirult. Csak igen annyi, hogy jóval puhább lett :D

márc. 22. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor semmi gond,jó étvágyat.
márc. 22. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!