Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért olajjal szokták nyújtani...

Miért olajjal szokták nyújtani a lángost?

Figyelt kérdés
Pl. pizza nyújtásánál vagy bármi egyéb kelt tésztánál általában a lisztezett kéz, tészta a bevett szokás. A lángosnál ezt miért olajjal teszik?

ápr. 14. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom azért, mert a lángost olajban sütik ki.
ápr. 14. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
hogy a nyers liszt ne égjen rá utána a forró olajban?
ápr. 14. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
21%
Na vajon miért, mit gondolsz?
ápr. 14. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
A liszt ami leszóródik egy idő után megég mert nagyon forró az olaj.Pizza kemencét is ki szokták kefélni pár sütés után.Az olajozott deszkához pedig nem tapad a lángostészta.
ápr. 14. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
91%
Maga a teszta egy ragacsos allagu .. az olaj arra jo hogy ne szaradjon ki a teszta formazas utan meg a sutesre var es a kezedre ne ragadjon ra. Egyebkent ennyi. Egy langosos
ápr. 14. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!