Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen a jó lecso?

Milyen a jó lecso?

Figyelt kérdés

máj. 12. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tojásos-kolbászos vagy rizses-virslis. Szerintem.
máj. 13. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Legyen rendben az alap lecsó (hagyma, paprika, paradicsom - legjobb, ha házi, mert a bolti vackoknak íze sincs. Mi a szezon idején befőzni is szoktunk üvegbe lecsót, nem keveset). Jómagam hagymássabban szeretem az alapot elkészíteni és sültszalonna zsírjában sütöm a hagymát, persze a szalonna is marad benne.


Nem dobálok bele semmi extrát, mint pl kolbász, tojás és egyéb. Nekem az már nem lecsó.

máj. 14. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Az előzőről jutott eszembe: természetesen a lecsó is, mint minden, sokkal finomabb zsírral, mint olajjal.
máj. 14. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
Én teszek bele kolbaszt es virslit is. Tojast nem. Kenyerrel eszem. csipös paprikat is rakok bele
máj. 15. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!