Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik/milyen krumplisütőt...

Melyik/milyen krumplisütőt használjátok ha igazán finom sült krumplit szeretnétek enni?

Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Teal ActiFry
2016. szept. 6. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Az alapanyag a lényeg.
2016. szept. 6. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sütőben sütöm 1 evőkanál olajjal.
2016. szept. 6. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

Mindegy igazából.

Sok ember egyből kisüti a nyers krumplit ... Elfelejtik az nem boltba vett kész kaja.

Pl mi előfőzzük kicsit s utána megy az olajba.

2016. szept. 6. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Sima lábosba is megoldható.
2016. szept. 6. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Rozsdamentes 3literes serpenyőbe 1,5 flakon étolaj , abba lobogóra hevítés után kerül egy nagy adag saláta burgi hasábba vagy felkarikázva . Aztán vagy fűszersót vagy fűszerkeveréket kap .
2016. szept. 6. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 aperitif ***** válasza:

Nem használok krumplisütőt, egy sima serpenyőben sütöm a krumplit, bő olajban. Most éppen kísérletezem, elősütött, előfőzött, megmikrózott, elősütött és lefagyasztott krumplival, mert régen az tényleg úgy ment, hogy meghámoztam a krumplit, felvagdostam, megsütöttem, jó volt. A mai krumplikkal ezt nem lehet megcsinálni, inkább megégnek, de nem lesznek ropogósak.

Ami eddig bejött: elősütöm, kihűtöm, pár órára a hűtőbe teszem, aztán készre sütöm. Finom, roppanós, belül omlós lesz.

2016. szept. 7. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sütőben egy pici olívaolajjal meglocsolva
2016. szept. 7. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendes megpucolt, hasábokra felszelt krumpliból szeretném, nem előre csomagolt fagyasztottból.
2016. szept. 7. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Ha igazán ropogósra akarod sütni ,akkor kétszer kell sütni. Mindegy miben, elősütöd 170 fokos olajban üvegesre,majd kiveszed 190 fokra melegített olajban ropogósra sütöd.

Ezt lehet két lábasban, vagy egy fritőzben,mindegy,csak az a lényeg, hogy a krumpli a második sütésnél ne hűtse el az olajat.

Az a megoldás is jó, hogy a meghámozott burgonyát sütés előtt fél órára 60 fokos vízbe áztatod,százazra törlöd, darabolod és 190 fokos olajbn megsütöd.

2016. szept. 8. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!