Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Honnan lehet megtudni hogy a...

Honnan lehet megtudni hogy a sertés különböző részeit mire lehet felhasználni?

Figyelt kérdés
úgyértem hogy rántotthúst, pörköltet a sertés melyik részéből lehet csinálni?
máj. 13. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Rántott húst karajból, tarjából, combból vagy szűzpecsenyéből, pörköltet lapockából vagy combból, esetleg dagadóból. A comb egyébként elég száraz tud lenni. A Horváth Ilona szakácskönyv fent van a neten, úgy emlékszem, abban benne vannak a különböző húsok.
máj. 13. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

A teljesség igénye nélkül:


[link]

máj. 13. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem mindenből lehet majdnem mindent csinálni, legfeljebb nem annyira megszokott vegy ideális. Karajt is daráltattam már le fasírtnak, hamburgernek, spagettihez, a hentessrác szinte pánikrohamot kapott, hogy ez szentségtörés, 4-szer visszakérdezett, hogy de én tényleg karajt akarok daráltatni vele?
máj. 14. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Egy klasszikus szakácskönyvben minden benne van. (Pl. Horvát Ilona, F.Nagy Angéla) De a neten is van sok infó. Vagy itt a GYK-n is szívesen segítünk
máj. 14. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!