Van olyan hogy ránézésre tudod, hogy sótlan a leves?
Figyelt kérdés
ma 20:42
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Van, pl korulnezek es azt latom hogy latogatoban vagyunk anyamnal.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Ránézésre nem lehet, mert az íze nem látható. De én pl az illatán érzem, ha nem elég benne. A só ugyanis az illatokat is módosítja, kiemeli
Kapcsolódó kérdések:
Hogyhogy sótlan lett még így csalásokkal is?
megfőztem életem első paprikás krumpliját, én az vagyok aki használ mű dolgokat is, ezzel kapcsolatban kérlek ne szóljatok be. két adagosra szántam, azaz kb 5 db. krumpli volt negyed cikkekben, egy kis fej hagyma, egy cikk fokhagyma, egy kicsi paradicsom fele, ezen...
Beégtem..rágós lett a főtt sonkám. Piacon vettem, sótlan volt, és nem volt füstölve sem?
Mi a bánat történt? Azt hittem én balga, milyen finomat eszünk, hát nem. Sótlan volt a kuktában főtt sonkalé,(időközben megsóztam) és amikor szétszedtem, könnyedén szétjött, de a hús rágós volt...vagyis most is az, nem tudom mit tegyek? Pasi vagyok, tehát hülye. Valakinek ötlete?
Paradicsomos húsgombóc sótlan és ízetlen mit tudok tenni utólag?
Nem a szaft hanem a gömbök
Fura mert máskor is így csinaltam és jo volt most meg ízetlen, lehet másabb a hús vagy nemtudom
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!