Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül az extra finom,...

Hogyan készül az extra finom, puha, szinte kalács állagú sajtos pogácsa?

Figyelt kérdés
gyermekkoromban volt egy néni az utcánkban, aki mindig ilyen finomat csinált, nem olyan szárazabb, keményebbet. Nincs valakinek valami tuti receptje?Előre is köszi, ha van!
2010. dec. 11. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
2010. dec. 12. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
köszi
2010. dec. 23. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!