Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szilikonos muffin-sütőt mivel...

Szilikonos muffin-sütőt mivel kenjem ki, hogy ne ragadjon bele a muffin?

Figyelt kérdés

Vajjal kentem, de nagyon beleragadt!kb 4 db jött ki szépen!

Vagy várjam meg amíg hül?És csak utána "borítsam" ki?


2011. jan. 16. 10:05
 1/10 anonim válasza:
Én muffin papírt szoktam bele tenni, akkor semmiképpen nem ragad le. 60 db-ot 100 Ft-ért lehet venni, de én múltkor sütőpapírt vágtam fel, a célnak az is megfelelt, de nem volt olyan szép.
2011. jan. 16. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy a recepted rossz? Mi nem teszünk bele semmit és nem ragad le. Csak ha vendégvárós,akkor sütjük papírban,a tálalas miatt.
2011. jan. 16. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Leírnád a receptedet? :)

Annyi hogy én teljes kiörlésű rozslisztből csinálom!Lehet ez a baj?Mármint hogy ettől ragad le ? KÖszi

2011. jan. 16. 10:21
 4/10 anonim válasza:
Mi sütőpapírral szoktuk megcsinálni
2011. jan. 16. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Én a szilikonosba sose teszek papírt, és ki se kenem, mégis mindig szépen kijön. A hagyományosba papírt szoktunk tenni, és akkor azt is csak szépen ki kell emelni belőle.
2011. jan. 16. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

a tk. lisztből ne is várj,muffincsodát. elnehezül, és semmi nincs, ami felhúzná.

nem a szilokonformával van a baj.

2011. jan. 16. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

a szikonosba én sem teszek papírt, de abban csak a krumplis-baconos muffot szoktam csinálni, pl gulyásleves mellé.

az édeseket a fém muffinsütőben,de mindig papírkapszliban

csinálom.

és ha kihűlt a papírt is szépen le lehet hámozni, nem kell kirágni a tésztát a papírból:))

üdv.

2011. jan. 16. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Tk liszttel van baj, ha lazítanád fehérliszttel, akkor kijönne


viszont így a papír is rá fog ragadni

2011. jan. 16. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a sok választ! :)


Me kijött szépen, de a szilikonost ki is vajaztam és beszörtam fehér lissztel, de a muffin tk lisztből volt!


Köszi az ötleteket! :)

2011. jan. 16. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:

semleges ízű, meglangyosított étolajjal szoktam egészen vékonyan kikenni, de csak kezdetben, az első pár sütésnél, utána már "bejáratódik", és kikenés nélkül sem tapad bele a muffin, nekem ez a tapasztalatom...


ugyanakkor nemrég vettem (a már amúgy is nem kis számú gyűjteményemhez) tchibósat, és azt siettemben sikerült kikenés nélkül felavatnom, azután én csodálkoztam a legjobban, hogy ebben így sem ragadt bele a tészta, de egy árva morzsa sem! hát "csak" ennyit számít a minőség, na! ;)

2014. dec. 3. 00:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!