Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkéhez (mell, comb) milyen...

Csirkéhez (mell, comb) milyen mártást, szószt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Gombamártást, sajtmártás, esetleg fokhagymamártás, de a meggymártás is jó!
2011. jan. 17. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszike, légyszi recepttel irjatok. Inkább olyan hideg mártásra/szószra gondolnék, amit a kisütött csirkemellel lehetne mártogatni pl.
2011. jan. 17. 11:07
 3/6 Okoska törp válasza:

Én az alábbit nagyon szeretem:

Pikáns barbecuemártás

3 ek apróra vágott hagyma, 2 ek vaj, 2 ek cukor, 2 ek ecet (5 %-os), 1 ek worchester szósz, 4 ek citromlé, 2 dl ketchup, 5 ek apróra vágott zeller, 1 tk mustárpor, 2 tk só, 1 tk bors.

A vajat egy serpenyőben felolvasztom, ebben enyhén megaszalom a hagymát, majd az összes hozzávalót beletéve negyed óráig kis lángon párolom.

2011. jan. 17. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi nagyon szeretjük birsalma és ananász szósszal a sült csirkét. Ha nem szeretitek melegen, ezt hidegen is lehet enni.
2011. jan. 17. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pl. nyáron raktam el, chatny-kat is. Alma chatny-t, és szilva chatny-t. Azok hidegek, és nagyon finomak, bár ezek inkább más fajta sülthúshoz jók.
2011. jan. 17. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:

okoskatörp !

Elkészítettem és nagyon ízletes lett : )

nincsen még ilyen jó recept a tarsolyodban ?

2011. jan. 17. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!