Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marcipán bevonatú tortát...

Marcipán bevonatú tortát csinálok. Elvileg egy részét fehéren hagytam volna, másikat zöldre festem. De vmiért az alap massza elég csúnya szinü lett. Mivel tudnám helyettesiteni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 14:20
 1/6 A kérdező kommentje:

Elég értelmetlenül írtam le:)Bocsi:)

Lényeg az hogy foci pálya mintázatút szeretnénk csinálni,az alap az zöld a pálya pereme mintázata lett volna fehér.Mivel tudnám ezt,milyen krémmel heléyettesiteni?


Köszönöm elöre is a tanácsokat!

2011. jan. 19. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Már mint a fehéret?


Sima cokros vajkrémet keverj ki, vagy tejszínhab+mascarpone. Bele a habzacsiba,aztán mintázhatsz vele.


Üdv!

2011. jan. 19. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Jut eszembe, lehet kapni kész cukormázat (auchen-ben láttam, használtam is), ami formázó tubusban van, 4 kupakkal. Az is jó. (Elvileg mézeskalács mintázásához van, de tortadíszítéshez is jó.)


Üdv! (első voltam)

2011. jan. 19. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

ez lenne az:

[link]

2011. jan. 19. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet kapni marcipán ízű masszát is. Abba lehet rakni ételfestéket. De szerintem az igazi marcipánt semmi sem veri. Esetleg arra rákenhetnéd ezt a mázat.
2011. jan. 19. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, marcipán ízű cukormáz. Vízzel kell kikeverni. Tasakos.
2011. jan. 19. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!