Megyek holnap anyósomékhoz és valami fincsi, de konnyen elkészítheto izgalmas kaját szeretnék csinálni. Amit az osok is tudnak értékelni : ) Van valakinek valami 5lete?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 21:33
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Csináljál majonézes kukoricát, tegyél bele almát is.
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Mi van hozzá és mennyire "hagyományos" az étkezési szokásuk?
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat!
Megbeszéltuk,hogy kukorica salátát csinálunk rántott sajttal illetve rántott hússal. Desszertnek egy kis tiramisu :)
2011. febr. 5. 08:48
5/6 anonim 

válasza:

válasza:hmm...nyami! adj nekem iiiiiiis légysziii :)
6/6 A kérdező kommentje:
:P
Amúgy a kukorica saliba nem almát,hanem hagymát tettunk, nagyon nagyon fincsi lett!
Elnyerte a tetszését a családnak :)
2011. febr. 6. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Valami jo szaftos, serpenyoben is elkeszitheto hus?
Olyan kene, amiben a hus kicsikre van vagva, es valami martasszeru szaft van rajta.Barmilyen lehet, csak paradicsom ne legyen benne.
Penne!? Irnatok nekem konnyen elkeszitheto penne recepteket?
Kezdo vagyok fozesben :-) Koszi
Mivel kell tortat disziteni, hogy gyonyoru legyen?
Szulinapra gyerekeknek, es persze konnyen elkeszitheto legyen.
Karácsonykor anyósomékhoz mit vihetnék?
Szeretnék vmi saját készítésűt vinni.
Irnatok valami jo, olcso, es hamar elkeszitheto eteleket?
Foleg krumpli,es teszta etelekre gondolok (de johet mas egyszeru dolog is)Kezdo vagyok,es szeretnek tanulni :)
Mi a kedvenc, viszonlag gyorsan elkeszitheto eteletek?
Szeretnek ma vmi olyat fozni, amit meg sosem probaltam es elkene par otlet!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!