Mrtomi kérdése:
Bepácolt sertéscomb hús meddig maradhat hűtőben, későbbi sütés céljából? 2 nap múlva is lehet sütni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 15:39
1/9 anonim válasza:
Szerintem 2 nap biztosan belefér. Addig nyugodtan maradhat a hűtőben bepácolva.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. febr. 10. 15:57
5/9 anonim válasza:
Jópár napot. Megjegyezném, anyukám szerint minél tovább volt besózva a hús, annál finomabb.
Hallal próbáltam a múltkor (nem direkt, egyszerűen nem volt időm rá), három napig állt a sóban, és tényleg isteni lett :D
6/9 anonim válasza:
szerintem 2-3 nap, de mindenképpen légmentesen lezárt
dobozban.
nekem az 5 nap kicsit soknak tűnik, de , lehet, hogy valaki próbálta már és bejött.
én jó magam 2 napnál tovább nem pácoltam eddig:))
7/9 anonim válasza:
igen, általában egy hétig is kibírja. persze naponta többször át kell forgatni a páclében a husikat.
8/9 anonim válasza:
gyakorlatilag a pácolás, egy kontroll alatt tartott rothasztás.
nem kell kiforgatni a szavaimat, ha jól bevan pácolva, és elég hűvös helyen van mint a hűtőben, semmi bajod nem lesz tőle. az 1 hét már cinkes az öt-hat nap még lazán belefér.
Szakácsbácsi
9/9 anonim válasza:
Ha légmentesen le van zárva (fagyasztózacskóban, a levegöt kinyomva és becsomózva) egy hétig minden gond nélkül eláll, söt van olyan recept, ahol 3 hétig (NEM TÉVEDÉS) kell pácolni és csak utána sütni. Már kipróbáltam, rettentö finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!