Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítitek a Pangasius...

Hogyan készítitek a Pangasius halfilét?

Figyelt kérdés
Kiolvasztjátok vagy fagyasztva használjátok, hogyan sütitek, mekkora darabokba, milyen fűszert használtok, minden érdekel, nekem olyan fura állagú lesz a hal, mikor kisütöm, adjatok kérlek ötletet :)
2011. márc. 10. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
kiolvasztjuk, besózzuk beborsozzuk, belemártjuk lisztbe, kisütjük :)
2011. márc. 10. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kiolvasztom, es bepacolom! A pac a kovetkezo szokott lenni: hal fuszer keverek, feher bors, pici fokhagyma, friss petrezselyem! Ezt keves oliva olajon megsutom mig szep arany szinu lesz. ( meg is kivantam)

Probald ki, nagyon fincsi.

2011. márc. 10. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi rántjuk. :) És nagyon finom, hagymás burgonyasalátával. Mondjuk így nem túl diétás... de nem is a diétás rovatban van a kérdés :)
2011. márc. 10. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Mikor kiolvadt sózd meg,egy kevés kapor.Szórd meg zsemlemorzsával de ne sokkal csak annyival amennyit magára vesz a nedvessége által,ettől jó ropogós lesz.Aztán serpenyőbe vagy rostlapon kevés oliván süsd meg.Fehérbort citomlevet ízlés szerint.Hozzá mondjuk legyen burgonyapüré.
2011. márc. 11. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tanácsokat, megfogadom őket :)
2011. márc. 11. 17:31

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!