Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell húst kirántani?

Hogyan kell húst kirántani?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

ez komoly? :D


liszt, tojás, prézli, majd forró olajban kisütöd...

2011. márc. 14. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Kiklopfolod,lisztbe,felvert tojásba,majd zsemlemorzsába forgatod. Olajat forrósítasz,ha már elég forr,akkor kissé lejjebb veszed a hőfokot,beleteszed a húst.ha az egyik oldala már elég piros,a megfordítod és a másik oldalát is megsütöd. Ez a "bécsi szelet" (bár az eredeti borjúhúsból készül)

Ha párizsiasan akarod,akkor liszt-tojás-liszt a panír.

2011. márc. 14. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

XD... Attol függ, kirantani gyorsan az ablakon, a szomszed tanyerjabol...stb?


A hust sozni, egyes receptek szerint borsozni is, majd lisztbe forgatni. Ezutan az elöre felvert tojasba, amibe lehet kis tejet is belekeverni. Majd zsemlemorzsaba. Forro olajban kisütni. Serpenyöben takarek langon, fritözre ra van irva. Ez a hagyomanyos modszer.

Perizsi szelet: ugyanez csaka vegen morzsa helyett is lisztbe.

2011. márc. 14. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
D: mindenki elkezdte valahol.
2011. márc. 14. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
20.59. só?
2011. márc. 15. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!