Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak a csirkemellel/c...

Mit csináljak a csirkemellel/csirkemellből, hogy ne valami iszonyatos szárazfájdalom legyen belőle?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 15:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Csíkozd fel és tejszin alapú szószban készítsd el serpenyőben. A fűszerezés sokféle lehet...
2011. márc. 29. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

Lehet venni maggis vagy knorros nemtommilyen szószalapokat. egy kis tej meg a hozzávalók amik a tasakon vannak, és voilá, kész a finomság :D

vagy csak simán valami tejszínes fokhagymás szósszal is fini :D

2011. márc. 29. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Csináld meg tejszines gombás csirkemellnek tésztával vagy nokedlivel a legjobb hozzá a kápisali.De lehet venni készen knorros mézes-mustáros szőszt meg hasonlókat.Esetlen csinálhatsz gombával-sajtal,sonkával-sajtal,kolbival-sajtal tölött rántott csirkemellet.Egy jó kis csirkeragu levest vagy gulyáslevest.
2011. márc. 29. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
38%
Tanulj meg főzni, akkor nem lesz száraz. :)
2011. márc. 29. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, Te hatalmas segítség voltál!!! :-) Elárulnád a titkot? Süssem nagy lángon 2 percig hirtelen? Vagy lassan órákig? Te hogy csinálod? Előre is köszönöm, ha megosztod a titkodat.

A többieknek is köszi.

2011. márc. 29. 16:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

vagy pácold be valamilyen kecsapos-mustáros, esetleg fokhagymás-joghurtos pácba egy éjjelen át, majd zsírozott jénaiba szedve, lefóliázva süssed a sütőben kb 30 percig.

omlós lesz,nem lesz száraz és fojtós.

vagy a másik megoldás, hogy a szeleteket sózod , borsozod, lisztbe mártod. serpenyőben kevés zsírt forrósítasz és a húsok mindkét oldalát 4 percig sütöd.

ha megvannak, ezeket is belesorakoztatod egy zsírozott tepsibe.a serpenyőben lévő lisztes zsírt egy kis pohár vízzel össszeforralod és a húsokra öntöd. szintén lefóliázva be a sütőbe, de így elősütve kb 20 perc is elég.

mindegyik változatnál végül a fóliát levéve kicsit megpirítjuk a tetejét.

az elősütötthöz aztán lehet bármilyen szószt pl.tejszínes gombát készíteni , bármilyen körettel.

2011. márc. 29. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
68%
16:34-es vagyok, nem én szóltam be előtte:)))
2011. márc. 29. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 A kérdező kommentje:

Igen, látom a százalékok alapján. Köszi :-) És a választ is. Megpróbálom így megsütni (2. verzió szósz nélkül). Remélem tényleg összejön.

Köszi

2011. márc. 29. 16:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én fel szoktam nagyon vékonyra csíkozni és vajon (nem margarinon, vagy egyéb más dolgon, hanem min. 80%-os vajon) sütöm ki serpenyőben és fűszerezem. Nagyon puha és finom omlós (és gyors).

:)

2011. márc. 29. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
mézes - mustáros szósz, tejszínes szósz, esetleg lisztben megforgatva gyorsan átsütve majd utána leönteni saját készítésű mexikói szósszal... Úgy hirtelen ennyi, de ha előző este beáztatod fokhagymás tejbe az is istenivé teszi a húst. Szóval sok sikert :)
2011. márc. 29. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!