Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkesziteni azt a...

Hogyan kell elkesziteni azt a gombocot amit kokuszlisztbe forgatnak?

Figyelt kérdés
2008. febr. 9. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha az édességre gondolsz, amit kókuszreszelékbe forgatnak:


[link]

2008. febr. 11. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia.nalunk ezt keksz golyonak hivjak.Nagyon finom es nagyon egyszeru elkesziteni.

-kell 1 kg haztartasi keksz(de pl ha unnepekkor suti sutese utan a tesztak szeleibol is lehet csinalni),amit ledaralsz vagy aprora ossze morzsalsz

-1/2 Rama-t kikavarsz cukorral izles szerint

-hozza kevered a kekszhez

-izles szerint rum esencet ontes hozza majd

-jol osszegyurod

-akkor jo ha ossze att es gombocokat tudsz formazni belole

-ha nagyon szaraz es ha "szet akarna esni"akkor 1 NAGYON PICI(!!!!!!!!!!!) tejet onts hozza

-ezutan mar csak golyokat kell formaznod beloluk

-tehetsz a kozepebe mazsolat,piritott diot,mogyit,vagy meggyet(nekem ez a kedvencem)

-vegul pedi beleforgatod a kokuszba

JO etvagyat!

2008. márc. 6. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!