Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi kenyeret szoktam sütni....

Házi kenyeret szoktam sütni. A héja soha nem lesz ropogós és fényes sem. Mi az oka?

Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlenül sütés előtt és közben is kétszer be kell kenni egy kis vízzel. Én egy spriccelővel szoktam csinálni. Utánna szép ropogós, repedezett és fényes lesz.
2009. márc. 2. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Így igaz, ez első válaszoló profi választ adott!

Úgy csináld!!

2009. márc. 2. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Növelhető a hatás, ha picivel több cukrot teszel bele.
2009. márc. 2. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!