Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kristálycukor vagy porcukor?

Kristálycukor vagy porcukor?

Figyelt kérdés

Szerintetek ebbe a sütibe porcukor vagy kristálycukor kell? Nekem a por gyanúsabb, de minden recept sima cukrot ír.


[link]


2011. ápr. 18. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Én porcukorral készítem :)

Egy kis logikával rájöhetsz, miért... :)

2011. ápr. 18. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A kristálycukor is jó hozzá, a langyos tejbe belerakod, kevergeted kicsit és felolvad. A lényeg, hogy ne maradjon szemcsés.
2011. ápr. 18. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor megpróbálom a kristálycukrot felolvasztani, nincs kedvem most elmenni boltba. Ha az olvasztott margarinba rakom, úgy is jó? Abban hamarabb felolvadna.
2011. ápr. 18. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Én a tejben szoktam feloldani a kristálycukrot. Picit legyen melegebb a tej és hamar felolvad.
2011. ápr. 18. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!
2011. ápr. 18. 16:22

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!