Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Alumínium bogrács. Tényleg...

Alumínium bogrács. Tényleg annyira ártalmas?

Figyelt kérdés
Mindenki ijesztget hogy nagyon ártalmas anyagok oldódnak ki belőle. Kidobjam?
2011. ápr. 22. 12:56
 1/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell kidobni, csak ne használd!:D Az alumínium edények melegedés hatására nem egészséges kémiai anyagokat engednek ki magukból. Az evőeszköz használatot sem tartom előnyösnek.
2011. ápr. 22. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"alumínium edények melegedés hatására nem egészséges kémiai anyagokat engednek ki magukból."


Egy nagy fenét engednek ki magukból! Az alu edény alumíniumból van nem más anyagokból!Nem kell erősen savas és erősen lúgos ételt főzni benne.Olyan emberek beszélnek össze vissza akik alapszinten nem értenek a kémiához nekem meg az a szakmám!Az edények többnyire sziliciummal vannak ötvözve és az teljesen semleges egyáltalán nem káros anyag!Mindent kikiáltanak károsnak mostanában pont olyanok akik kémiailag nem értenek hozzá!A főzésnél alumíniumoxid réteg keletkezik az edény felületén mint egy védőréteg. Erősen ecetes ételt nem kell alu edényben tartani.

2011. ápr. 22. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én alumínium öntödében dolgozom, ha én túléltem eddig, az alufüstöt, te is túléled a babgulyást a bográcsban :D
2011. ápr. 27. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!