Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pizzatésztát gyúrtam, de nem...

Pizzatésztát gyúrtam, de nem volt fél kg finom lisztem, ezért teljes kiörlésű búzalisztet raktam bele, befolyásolni fogja az izét a pizzának?

Figyelt kérdés
A szine barnás, elég érdekes... Jah és ilyen lisztel sikálhatommajd a tésztát? Vagy azt csak finom liszttel lehet? Bocsi, még csak próbálgatom a főzőtudományom...
2009. márc. 5. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Barás persze... ne foglalkozz vele. szerintem nagyon picit csak. úgyis pakolsz rá cuccokat el fogja venni ezt az ízt.
2009. márc. 5. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia én áttértem, hogy mindent csak teljeskiörlésű lisztből csinálok, sokkal egészségesebb és finomabb. Persze először furcsa lehet az ize, de egy idő után rájössz, hogy sokkal ízletesebbek az ételek tőle. A férjem imádja. Jó kisérletezgetést!:)
2009. márc. 5. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
100%
Mi az a sikálás???? amúgy nem lesz semmi baja sem.
2009. márc. 5. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb lesz. Eredetileg úgyis kenyérlisztből készül.

A táblát grízzel szórd meg, és amikor sütöd, a tészta alatt is. Így finomabbra sül.


A sikálás nyújtást jelent.

2009. márc. 6. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!