Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Könnyen elkészíthető, finom...

Könnyen elkészíthető, finom (lehetőleg kakaós/csokis) torta, amihez nem kell tej? :S Vagy olyan nem létezik? :S

Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 18:06
 1/5 anonim válasza:
73%
a krémhez szerintem mindenképpen kell tej is!(bár nem vagyok olyan nagy szakács)
2011. nov. 8. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

csak tej van kilőve, vagy a többi tejtermék is? pl tejszín, mascarpone, túró?

vannak olyan csokitorták, ami olyan nyirkos-full csokis, hogy nincs benne töltelék

vagy pl a Sacher tortára ha rákeresel, abban a töltelék baracklekvár és kívül csokival van bevonva

mindenféle tejtermék nélkül töltött torta pl margarin kikeverve porcukorral, kakaóporral szerintem nagyon tömény, én nem szeretem

van pl a Dobos torta, annak a krémjében nincs tej, tojáshab van befőzve, kakaóporral ízesítve, vajjal vagy margarinnal habosítva - keress rá

2011. nov. 8. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindkettőtök válaszát! végül sikerült kieszelnem valamit :)
2011. nov. 8. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha piskótát sütsz, abba nem kell tej.

A töltelékhez vajat porcukorral, kakaóval simára kavarsz, akkor abba sem kell tej.

2011. nov. 8. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Bár ez muffin recept, én megsütöttem 18-as körformába, és jó lett.

Ami az előnye, hogy szaftos a tészta és egy kicsit ragacsos, így tölteni sem kell.

Kakaóval is pompás, de ha helyette diót raksz bele és a sima cukor helyett barnát, akkor mennyei lesz.

Körbe bevontam mascarponéval, és fondanttal. Sikere volt.

2011. nov. 8. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Finom lehet, próbálta már valaki?

Burgonyából szeretnék főzni valamit, de nemtudom mit, ezt találtam.

Van valakinek finom citrom és vanília krém receptje?

Piskótatekercsbe kéne, ne legyen nagyon gejjess. Esetleg létezik vmilyen Dr. Oetkerbe is?

Hol lehet Budapesten (vagy online) igazán szép elegáns finom cipőket kapni?

Esküvőre kellene, de semmiképpen sem a szokásos esküvői cipő stílusban. És max.15-20 Ft-os kategóriában. Létezik ilyen egyáltalán? :S

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!