Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tehetnék még a Hentes...

Mit tehetnék még a Hentes tokány ételhez hogy még finomabb íze legyen?

Figyelt kérdés
fűszer ?
2011. ápr. 30. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
fekete olajbogyót és marinált paprikát ,de ezeket ne főzd bele.Amúgy én az uborkát sem szoktam belefőzni,csak a végén adom hozzá.
2011. ápr. 30. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,igen én is végén szoktam beletenni.:-)
2011. ápr. 30. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
A húst szórd meg magyaros fűszerkeverékkel, vagy sült flekken sóval, majd tedd a hűtőbe.A szalonnát, és az uborkát vágd gyufaszálnyi méretre. A szalonnát olvaszd ki, a zsírján pirítsd meg a füstölt tarját. Ha kész, szórd rá az uborkát, pár percig még ezzel is sütheted. Ezután meghintheted apróra vágott zöld petrezselyemmel, megborsozod, ha kell, sózod. Hozzáadsz 1 ek. paradicsompürét és 1 ek. lisztet, kicsit pirítod vele, és felengeded 1 dl. húslével, és felforralod. Végül hozzáteszed a szalonnát is.A befűszerezett sózott húst lisztben megforgatva forró zsíron hirtelen kisütöd. Tálaláskor a sűlt húst betakarod a raguval.
2011. ápr. 30. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
hm...ez de jól hangzik köszönöm szépen neked is.
2011. ápr. 30. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Vendéglátós trükk: Frissen darált bors- több féle, és fokhagyma granulátum - szórása. Minden kaját feldob. Legalábbis a hús féléket.
2011. ápr. 30. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2011. máj. 1. 08:19

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!