Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milli Mia családi desszert...

Milli Mia családi desszert receptjére lennék kíváncsi, hogy készül? (Az öntetet bárki módosíthatja ízlése szerint. )

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 14:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanolyat otthon nem olyan egyszerű csinálni szerintem.

Bár tény, hogy nem lehetetlen. Úgytudom, annál a tej van habosítva, (az is speciális módon) aztán lékötőkkel, meg habfixálóval beállítva, hogy ne essen össze.


De mondjuk ha tejszínhabnak való tejszínt (valamelyik növényi hülyeség, biztos ismesz ilyeneket- hullala) vered habbá, abba kevered bele a tejet (ízesítve persze) akkor habfixálóval szerintem jó eredményt lehet elérni.


Kíváncsi vagyok, van e valakinek már kitapasztalt receptje.

2011. máj. 9. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 Tinker Bell ***** válasza:
75%

Bár még nem kóstoltam, de én ezt a receptet egy joghurttortaként tudom elképzelni.


Szerintem natúr joghurt vagy vaníliás joghurt és növényi tejszín van összekeverve, zselatinnal, cukorral, vaníliás cukorral.


Én szoktam ilyen tortát csinálni, csak gyümölccsel és gyümölcsjoghurttal.

2011. máj. 9. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Növényi tejszín? Növényi tejből? Kutyatejfélékből lehet fejni?


Vagy habosított hidrogénezett növényi olajra gondoltál?

2011. máj. 12. 06:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Ha pont ugyanolyat szeretnél, akkor az alábbi összetevőkre lesz szükséged (kókuszoshoz pl.):


Összetevők: pasztőrözött, homogénezett zsírszegény tej (46%), tejszín (19%), cukor, glükóz-fruktóz szirup, kókusz (2,7%), csokoládépor (2,5%), hidrogénezett növényi zsír, glükóz szirup, zselatin, tejfehérje, sűrítő anyagok: karragén, xantán gumi és E-466, emulgeálószer: E-472b, aromák, habosító anyag:nitrogén.


Házilag nem lesz ugyanolyan ízű/állagú, esetleg hasonló.

De ha ragaszkodsz hozzá, ezekkel az összetevőkkel kell próbálkoznod (csökkenő mennyiségi sorrendben vannak felsorolva).

2011. máj. 12. 06:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 Tinker Bell ***** válasza:
67%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 06:21


Mi bajod van?


Növényi tejszín alatt a Hulala tejszínre gondoltam, ami a legjobban formázható, legtartósabb tejszín.


De ahogy elnézem sikerült hasznos választ adnod! Gratulálok!

2011. máj. 12. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Előző: az akkor sem tejszín, hanem növényi hab!

Azért nincs rajta, mert nem írhatják rá, hogy tejszín, mert nem tejből van. Ez olyan, mint amikor a margarint vajnak hívják.

2011. máj. 12. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy,metr rajtad vagy rajtatok kivül mindenki növényi tejszinnek mondja,nem habnak,mivel nem hab. Csak ha felvered.

Mondjuk kötekedhetsz,engem nem zavar,a kérdező viszont nem arra kivánics,hogy a hulalának mi a neve

2011. máj. 12. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 Tinker Bell ***** válasza:

68%-os!


Nincs jobb dolgod, mint itt kötekedni???


Kérlek kérdezd meg 5 ismerősödet, hogy mi az a Hulala. A válaszok alapján mérlegeld már légy szíves, hogy a nagy többség hogyan hívja és az után okoskodj itt!

2011. máj. 12. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
22%

Kérdezz meg 5 embert, és 5-en azt mondják a margarinos kenyérre, hogy vajaskenyér, de attól még nem válik vajjá a margarin.


Tudom mi a hulala, de nem növényi tejből készül...

2011. máj. 15. 01:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 Tinker Bell ***** válasza:
Most már egészen biztos vagyok benne, hogy nem vagy 100-as! Tuti nem vagy teljesen normális!
2011. máj. 15. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!