Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet úgy megcsinálni...

Hogyan lehet úgy megcsinálni a gyümölcslevest, hogy ne csomósodjon be benne a habarás?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Eper, rumpuncs, van vaniliapudingot keverj össze kicsi tejjel, csomómentesre, önts hozzá még tejet, és óvatosan kavard össze a fővő gyümölcslevessel. Úgy csináld, hogy a leves levéből vegyél ki merőkanállal a pudinghoz, kevergesd, megint vegyél ki hozzá, kevergesd, és összeöntheted, kevergetve. Gyönyörű sima lesz, ha kell, önthetsz hozzá még tejet. Ha nagyon keveset főzöl, fél csomag pudingpo is elég.
2011. jún. 13. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
bocs. vagy vaniliapudingot akartam irni. tehát vagy eper, vagy rumpuncs, vagy vanilia. De ha lisztes habarást csinálsz, akkor is ez az eljárás, fokozatosan önteni össze őket, kevergetni és sima lesz.
2011. jún. 13. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
igen, és kézi habverővel kevergesd folyamatosan.
2011. jún. 13. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb minden habarásnál: Egy befőttes üvegbe öntöd a folyadékot,beleteszed a lisztet,a tetejét rázárod és jól összerázod. Majd az ételbe folytonos keverés közben beleöntöd. Így soha nem csomósodik össze a habarás.

Ha van shacker,az még jobb megoldás.

2011. jún. 13. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. De a savanykás leves összekaphatja a tejet, azért jó a fokozatos összeadagolás.
2011. jún. 13. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!