Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott szeletet mennyi...

Rántott szeletet mennyi zsiradékban sütitek ki?

Figyelt kérdés

Én úgy "tanultam" otthonról, hogy bő olajban sütjük.

Viszont tegnap este láttam egy főző műsorban, hogy a bepanírozott borjú szeletet nagyon-nagyon pici olajon sütötték. Épp csak volt a serpenyő alján egy kevés olaj. És gyönyörű szépre megsült a husi!!!

Gyakorlati tapasztalatok érdekelnének, hogy ki hogyan készíti. Csinálja valaki ilyen nagyon kevés olajon?


2011. jún. 17. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Bő olajban szoktam.

Egy barátnőm sütött egyszer kevés olajon, de az egy katasztrófa volt. Persze ő tehetett róla, de kevesebb olajban nyilván nehezebb is.

2011. jún. 17. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is bő zsírban sütöm. Pici olajban kétlem, hogy rendesen átsülne.
2011. jún. 17. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
En is bö olajban sütöm,annyiban hogy a csak a fele husszeletig erjen,ne az egesz szeletet lepje az olaj,mindent amit kirantok,ha megforditom,lefedem födövel valameddig,majd utanna födö nelkül sütöm,igy biztodan atsül a hus.
2011. jún. 17. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:
Bő zsírban, 4-5- ször megfordítva sütés közben.
2011. jún. 20. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!