Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van itthon csirkeszárny,...

Van itthon csirkeszárny, farhát, comb -> 1kg. mit csináljak belőle?

Figyelt kérdés
szeretnék újházy tyúkhúslevest (és ezt is milyen részekből?) és vmi másodikat! de mit? lécci adjatok vmi tanácsot! köszi
2009. ápr. 5. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem a csirkeszárnyat és a farhátat ha bele is főzöd a levesbe utána süssd ropogósra. Az nagyon fincsi. Amúgy meg nem tudnám enni, sak sütve.

2009. ápr. 5. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A szárnyból és a farhátból csinálj levest, a combból paprikás csirkét galuskával, rántott csirkét, töltött csirkecombot, gyümölcsös sült csirkét, mexikói csirkét......
2009. ápr. 5. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! már csinálom is!
2009. ápr. 5. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Én tegnap csináltam meg életem első húslevesét,pipiszárnyból.Azért 20 éves korom ellenére,elg gyakorlott szakács vagyok,de nem vagyok leveses ezért csak ritkán főzök azt.Egy kicsit ideges voltam a hab miattXD,anyám meg mondja telefonban h dobj bele ilyen olyan fűszereket,úgy megcsináltam,hogy elsőre olyanfinom lett mint a nagyimé.Olyan büszke voltam magamra,el is újságoltam anyumnak:))
2009. ápr. 5. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
képzeljétek olyan jól sikerült a leves, h a férjecském majd' elájult... :-D én 21 éves vagyok, gyakorló háziasszony... :-) nekem is ez volt az első csirkelevesem!!
2009. ápr. 5. 20:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!