Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Liba comb sütése? Hogy lesz...

Liba comb sütése? Hogy lesz omlos, és nem szárad ki másnapra? Szerintetek melyik megoldás jó?

Figyelt kérdés

Azt olvastam ,hogy alacsony hő fokon süssem sokáig, :vagy lassú tüzön fözzem fél puhára és utána tegyem alacsony hő fokon 150-160 C-ra.

Ha van más tuti tipp annak is örülnék!!!

Köszönöm a válaszokat !!!


2011. okt. 29. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Alacsony hőfokon süsd sokáig, ne főzdd meg előtte!
2011. okt. 29. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
A tepsit takard le fóliával, és csak a sütés vége felé vedd le, hogy piruljon a hús.És alacsony hőfokon süssed.
2011. okt. 29. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!