Milyen fűszereket használtok a pörkölthöz? A hagyományos só-bors-pirospaprikán kivül? Milyen más fűszer illik hozzá, amitől kicsit pikánsabb lesz, de nem veszti el a magyaros izét?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 03:26
11/13 anonim válasza:
Újabb variáció, újabb szokás:
Csirkénél csak só, törtpaprika, zöldpaprika
Sertés, marha (rétegesen rakva, mint a bográcsban): a fentieken túl + szemes bors, + köménymag
Birkánál: mindezeken túl + fokhagyma
12/13 anonim válasza:
milyen igazad van, az állat fajtája , sőt a részei is befolyásolhatják, hogy milyen fűszereket használunk.
de mindenképp a pörkölt, az pörkölt, ami imádnivaló,hogy "trendi" legyek - forever:)))
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :)
Pici fokhagymát és paradicsomot néha én is teszek bele. A többit is ki fogom próbálni szépen sorjában...
2011. aug. 2. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!