Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meggyszószhoz (édes) sütök ki...

Meggyszószhoz (édes) sütök ki csirkecombit. Hogy ízesítsem? Egy kicsit gondban vagyok, mert a meggyszósz miatt nem lehet pl. borsos-mustáros ahogy eredetileg terveztem. Csak só és bors menjen a combira vagy más?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Hát a mustár tényleg nem megy hozzá, de gyakorlatilag minden más igen. Pl.: fokhagyma, esetleg mediterrán fűszerek..
2011. aug. 10. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Borsot semmiképp nem tennék rá.

+ Meggyszószhoz inkább főzni szokták a húst. A sült húsnak nagyon erőteljes, sós íze van.

2011. aug. 10. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
egy kis gyömbér nagyon feldobná, és persze a só, bors alap legyen.
2011. aug. 10. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
én személy szeint nem szeretem a natur husikat, mindig pácolok, meggyszoszhoz is. Egy kis csirkefüszer pont elég, és harmoniában van a szosszal is. :)
2011. aug. 10. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sül csirke fűszersóval.Én midig így csinálom,és nagyon finom a meggyszószhoz a sült csirkecomb.Még egy kis rizst is szoktam hozzá főzni,fennséges.
2011. aug. 10. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!