Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Savanyúsághoz jó az enyhébb...

Savanyúsághoz jó az enyhébb ecet is, ha arányosan többet használok hozzá?

Figyelt kérdés
Ecetes almapaprikát szeretnék csinálni [link] ez alapján a recept alapján, de ez 20%-os ecetet ír, én meg 10%-osat használok. Ha kétszer annyit rakok hozzá a 10%-osból, az úgy jó?
2011. aug. 16. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet a savanyúság foka a lényeges.
2011. aug. 16. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
3 dl 10%-os ecetsav + 6,5 dl vízzel közel azonos töménységű ecet-oldatot kapsz.
2011. aug. 16. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem olyan. Valahogy én savasabbnak érzem valamiért a 20 %-os ecetet mint a 10 %-ost. Ha arányosabban kevesebbet teszek belőle akkor is.
2011. aug. 16. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!