Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételhez jó a spirál...

Milyen ételhez jó a spirál tészta?

Figyelt kérdés

Nem tudom h milyen ételhez illik. Csak az egyszerű pörkölt jut eszembe de olyat nem akarok most enni.

Valaki tus valami könnyű receptet vele?


2011. aug. 23. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én a spagettit is azzal csinálom mert nem tököl vele a gyerek,meg a darás tésztát is
2011. aug. 23. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tonhalas tészta! Isteni finom!


Vagy: tejszínes-kukoricás tészta

vagy: tejszínes-gombás

2011. aug. 23. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi rakottésztának hívjuk.

Darálthust olajon puhára párolom.Teszek rá sót, foghagymát és majorannát. Ha kész pár kanál tejföllel összekeverem. Ezt a masszát összekeverem a sósvízben kifőtt tésztával. Beleöntöm tepsibe, vagy egy jénaiba, majd tejfölt és reszeltsajtot teszek rá és beteszem a sütőbe, ha megpirult a teteje akkor jó,

2011. aug. 23. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nemcsak pörkölthöz használom, nagyon szeretem belőle a mártásos tésztákat is, pl egy fűszeres, bazsalikomos paradicsomszósszal összemelegítve és reszelt sajttal tálalva is nagyon finom, de szoktam háromsajtos tejszines tésztát is főzni belőle (megdinsztelek pár szem fokhagymát, teszek rá oreganot és bazsalikomot, sót, majd tejszint és felfőzöm trapista, füstölt és reszelt parmezán sajttal, ebbe a szószba is teszek friss bazsalikomot és elkeverem a tésztával), de kukoricás tésztának is ettük már. Ehhez 2-3 fej hagymát apróra vágva megdinsztelek, teszek bele gyömbért, kis pirospaprikát, sót, 1 doboz tejfölt és ketchupot, a tészta egyik felét tepsibe teszem, megszórom reszelt sajttal, főtt kukoricával, majd jön rá a tészta másik fele és a mártás, sütőben összemelegítem és kis reszelt sajttal tálalom. Ez is nagyon finom.
2011. aug. 23. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

én már krumplistésztát is csináltam belőle, fodroskocka híján:))de amúgy én is zöldséges-húsos-tejszínes-sajtos ragukhoz szoktam leginkább, azokkal jól öszekeverve, vajazott jénai terítve, reszelt sajttal bőven megszórva

megsütni.

2011. aug. 23. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!