Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsek tökéletes...

Hogyan készítsek tökéletes állagú és finom zselét a torta tetejére? Nekem mindig meggyűlik vele a bajom, vagy az ízesítés vagy az állaga miatt. Ananászos tortára milyet javasoltok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 19:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
persze, de inkább a zseléhez tedd az üdítőt, ne a kompótlevet, mert az sziruposabb.
2011. aug. 31. 05:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!