Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott hús panírja mitől...

Rántott hús panírja mitől sikerülhetett rosszul?

Figyelt kérdés

kb.olyan volt mintha párizsi bunda lett volna. vékony volt, és "ragyás".

Karajt rántottam ki, jó minőségű zsemlemorzsát használtam.


2011. szept. 8. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem volt elég forró az olaj
2011. szept. 8. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem volt elég forró az olaj és megszívta magát
2011. szept. 8. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

én mindig a tenyerem között kissé rányomkodom a prézlit a húsra.

vannak újfajta zsemlemorzsák, amik egyszerűen leperegnek a húsról, a zsiradékban sülnek meg, a hús meg majdnem meztelen marad.

2011. szept. 8. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi!

akkor máskor forróbban sütöm.

2011. szept. 8. 15:25

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!