Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon macerás zsemlegombócot...

Nagyon macerás zsemlegombócot csinálni?

Figyelt kérdés

a vadason kívül,mikhez szokták tálalni?

te hogy készíted?


2011. szept. 23. 20:27
 1/3 Sárkányfűárús ***** válasza:

Szerintem nem macerás...

Csinálsz végülis nokedlitésztát, amibe a pirított zsemlekockákat belekevered.Ezeket kis gombócokban lobogva forró vízben kifőzöd.

Én szoktam kis friss petrezselymet is tenni a tésztába,így finomabb.

2011. szept. 24. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Füstölt szalonnát piritok, és ebben sütöm meg a kis kockára vágott zsemle kockákat. Készitek egy kicsit lazább nokedli tésztát, és ebbe keverem a zsemle kockákat. Forró vizbe kanállal beleszaggatom, és ha feljönnek, kiszedem. Egyet előbb kettévágok, nem e nyers a közepe. Langyos vizzel gyorsan leöblitem. Akármilyen szaftos ételhez jó, akár egy borsos tokány.
2011. szept. 24. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi!!

azt hittem sokkal bonyulultabb

2011. szept. 24. 20:23

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!