Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi készüljön belőle?

Mi készüljön belőle?

Figyelt kérdés
Van egy szép darab sertéscomb a hűtőben, rizs van hozzá lefőzve. Ötleteket kérnék.
2011. okt. 3. 01:37
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

rizses hús ??

esetleg rántott hús rizzsel?

:D

2011. okt. 3. 01:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
pöri,borsos tokány,brassói...
2011. okt. 3. 02:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
Abált szalonna,mert azt szeretem.
2011. okt. 3. 02:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Sertéscomb rizzsel??
2011. okt. 3. 02:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
száraz fájdalomnak megteszi.
2011. okt. 3. 04:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Rizshez talán a szaftos, fokhagymás sültet tudom legjobban elképzelni,de készíthető belőle rántott hús is, ha előtte vékonyra szeled, megsózod , és pár órát tejben áztatod a húst.
2011. okt. 3. 06:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
27%

tedd föl egy jó markáns pörköltalapra szeletekben.az elején már tedd bele a lehámozott paradicsomokat, mert lecsós szeletre gondoltam. amikor puha a hús, akkor tedd bele a húsús paprika szeleteket és még egy 10 perc együttfőzés elég neki. nagyon finom rizzsel.

vagy majdnem ugyanez a bácskai rizseshús, ott kockára vágott húsból készítjük a lecsós, borsos pörköltet, és a végén összekeverjük a rizzsel. a pörkölt legyen annyira szaftos, hogy a rizs ne legyen száraz benne.

2011. okt. 3. 06:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
27%

a combból is lehet omlós húst készíteni. a szeletelt sózott húsokat lisztbe mártod, és serpenyőben kevés zsíron, mindkét oldalát 4-4 percig sütöd.ha mind kész vékonyan zsírozott tepsibe szeded. a serpenyőben lévő lisztes zsírt egy deci vízzel beforralod és a húsokra öntöd. lefóliázva sütőben kb 40 perc alatt omlós ízletes hús lesz.

a rizshez k tehet párolt borsót is, akkor lesz rizi-bizid. vagy egy kis szalonnát kilovasztasz, rádobsz közepes fej apróra vágott hagymát, amivel együtt dinszteled. egy pici vízzel ezt is puhára párolod, majd

teszel rá 30-40 deka szeletelt gombát. megsózod (finoman a szalonna miatt)és megpárolod. ha puha egy két fakanál kliszttel megszórod, majd egy kis hideg vízzel szószosra kevered. pár percig főjön a liszttel, aztán főzőtejszínnel, vagy tejföllel lehet szaporítani.ebbe a gombamártásba teszed a puha húsokat, és petrezselymes rizzsel tálalod.

olyasmi, mind a Bakonyi gombás szelet.

2011. okt. 3. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
27%

ha ma reggel felszeleteled a húsokat, besózod, megkened mustárral és soronként lerakod karikára vágott hagymával

jól lefóliázva 11 óráig istenire pácolódik.

utána a hagymákat eltávolítva panírozod és kirántod, omlós, pikáns rántotthúsod lesz.

modjuk, gombás, vagy zöldborsós rizzsel tálalnám, mert a sima rizs elég száraz.

2011. okt. 3. 07:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
24%
Tepsis lecsós hús is finom a rizshez.
2011. okt. 3. 07:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!